Miso rýžové BIO - Natural 200g
Zakoupením tohoto produktu získáte až 110 věrnostních bodů.
Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 110 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 1 Kč.
Zakoupením tohoto produktu získáte až 110 věrnostních bodů.
Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 110 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 1 Kč.
NEPASTERIZOVANÉ MISO V BIOKVALITĚ...
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu.
Vhodné pro vegany a vegetariány.
Složení:
rýže natural BIO 37,8%, sojové boby BIO 35,1%, pitná voda, mořská sůl, koji |
Návod k přípravě: Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past. Aby se zachovaly všechny biologicky akrivní látky, přidáváme miso až ke konci tepelné úpravy jídla. Necháváme jej cca 3 minuty rozležet. Na jednu porci dáváme 1/4 - 1 čajovou lžičku.