Palmový cukr ARENGA Bio 250g
Zakoupením tohoto produktu získáte až 72 věrnostních bodů.
Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 72 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 1 Kč.
Zakoupením tohoto produktu získáte až 72 věrnostních bodů.
Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 72 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 1 Kč.
Vzniká zahušťováním nektaru květů cukrové palmy arengy. Ta roste v Indonesii ve smíšených paralesích a tak přispívá k zychování habitatu ohrožených orangutanů a proti odlesňování.
Palmový cukr má zvláštní aroma připomínající karamel. Je aromatičtější, méně sladký a méně kalorický oproti cukr třtinovému, bohatý na minerály a stopové prvky. Hodí se do desertů i asijské kuchyně.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1641 kJ/392 kcal |
---|---|
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 92,7 g |
z toho cukry | 88,9 g |
Bílkoviny | 2,5 g |
Sůl | 0,14 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Přírodní palmový cukr. Skladujte v chladu a suchu.