Nutrikaše probiotic je nutriční strava určená pro podporu organismu.

Nutrikaše probiotic - Chia a černý rybíz - Nutriční strava určená pro podporu organismu. Nutrikaše neobsahují laktózu a jsou přirozeně bezlepkové. Jsou zaměřeny na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiatiky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka. Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Kombinace vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému. Vitamíny B2, B6, B12 přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

 

Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.

 

K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci. Sladivost fruktózy větší než u běžného řepného cukru.

 

Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 5,2 % vlákniny inulin.

 

Nurikaše probiotic je vhodnou součástí racionální stravy při:

  • *výživovém omezení při nesnášenlivosti lepku
  • *výživovém omezení u intolerance na laktózu
  • *doplnění vlákniny do organismu
  • *doplnění vitamínů, minerálů, a probiotických kultur

 

Nutrikaše probiotic je:

  • *chutná
  • *dá se snadno a rychle připravit
  • *je ekonomickou variantou běžné snídaně, svačiny nebo večeře

 

Nutrikaše probiotic Chia a černý rybíz je instantní směs pro přípravu rýžové kaše s chia semínky a kousky mrazem sušeného černého rybízu, bez laktózy a bez lepku.

 

Vhodné pro celiaky. Bezlaktoźová potravina.

 

Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.

Příprava:

K přípravě Nutrikaše je potřeba pouze 150 ml vody o teplotě 80°C a dobře rozmícháme. Nedoporučujeme používat vodu vřelou z důvodu neblahého vlivu na probiotické kultury Lactobacillus Sporogenes. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.

Dávkování: 

2-3 porce denně připravené dle návodu. S ohledem na hodnoty obsažených látek je vhodné konzumaci většího množství konzultovat s výživovým specialistou.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: