Mouka žitná celozrnná jemně mletá BIO 1kg PROBIO *VÝPRODEJ 1KS exp.5.3.2025
VÝPRODEJ 1KS Datum minimální trvanlivosti 5.3.2025
Soja má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitin, vápník, hořčík a je zdrojem cenných bílkovin.
Příznivě působí na nervovou soustavu.
Složení: sojové boby loupané
Výrobce: Natural Jihlava
VÝPRODEJ 1KS Datum minimální trvanlivosti 5.3.2025
Tapiokový škrob je výborná náhrada za klasickou pšeničnou mouku
Celozrnná mouka má jiné vlastnosti než klasické pohankové mouky - dříve kvasí, proto se skvěle hodí na pečení chleba či rohlíků. Můžete ji ale stejně dobře použít i na sladké pečivo, např. muffiny, koláče anebo ji můžete přidat do těsta na placky a palačinky. Díky její specifické, až oříškové chuti, se rovněž velmi dobře hodí jako příměs do bílé mouky pro zvýraznění chuti.
Ovesná mouka se přidává do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější a v kuchyni je vhodná pro snížení obsahu lepku. Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.
Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami.
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití.
Její konzumace pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a kyseliny močové v krvi.
Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, smažení nebo vaření..
Pohanka je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Pohankové výrobky od Šmajstrlů neobsahují lepek, takže se hodí jak pro bezlepkovou dietu, tak pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu.