Kuzu - zahušťovadlo BIO 50g NATURAL
Zakoupením tohoto produktu získáte až 94 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 94 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 1 Kč.
Zakoupením tohoto produktu získáte až 94 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 94 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 1 Kč.
Kuzu je škrob získávaný z kořene japonského vinného kmene.
Tento kořen má pozoruhodné vlastnosti. Uvádí se, že je nositelem energie, je velmi tvrdý, může prorazit i skalnatou půdou a může dosahovat až váhy devadesáti kilogramů.
Kuzu je velmi užitečný prostředek pro zahušťování. Po jeho přidání jsou omáčky průhledné a polévkám přidává lesk. Při zahušťování výrazně nezmění původní chuť omáčky ani polévky. Celkově se v kuchyni dá použít k zahušťování omáček, polévek, pudingů, masových směsí apod. Zelenina a ryby poprášené kuzu před fritováním mají světlý křupavý povrch. Protože kuzu pomáhá vyrovnávat kyselost z cukrů, je tedy ideální do různých dezertů, pudingů, ovocných koláčů apod.
Kuzu lze doporučit také při stavech vyčerpání, žaludečních potížích, nachlazení, horečce, v prevenci migrény a dalších případech.
TIPY:
Složení: škrob z kořene kuzu bio