Kategorie

Pohankové pukance BIOHARMONIE 30g *VÝPRODEJ 7KS exp.23.5.2017

Pohankové pukance BIOHARMONIE 30g

VÝPRODEJ 7KS

Datum minimální trvanlivosti 23.5.2017

108005

Pro-Bio

Dostupnost ve dnech: SKLADEM

13 Kč

Koupit

Původní cena: 15 Kč

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 13 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 13 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 0 Kč.


 

VÝPRODEJ 7KS

 

Datum minimální trvanlivosti 23.5.2017


Pukance jsou vhodné ke snídani nebo ke svačině, s mlékem či jogurtem. Nebo jen tak samotné na mlsání. Vysoký obsah vlákniny a nízký obsah tuků dělá z pukanců ideální náhradu brambůrků a podobných "pamlsků" k televizi. 

Pufování je způsob, při kterém dochází k nabývání surovin co do velikosti. Způsob tohoto druhu přípravy pokrmů se využívá u surovin jako jsou např.: rýže, žito, pšenice, špalda a dalších obilovin. Pufování probíhá za vysokého tlaku a teploty od 150°C a víc. Dochází tak k vypařování tekutin z pufované suroviny. Tento způsob přípravy pokrmů trvá několik málo vteřin a výhodou je, že surovina neztrácí na látkách, které obsahuje.

Pohanka je lehce stravitelná plodina, přirozeně bezlepková. Pohanka lámanka vzniká mlýnářským zpracováním pohankových krup.

Pohanka díky obsahu vhodných minerálů, vitaminů a vlákniny přispívá například výrazně ke snižování hladiny cholesterolu a k prevenci aterosklerózy. Je ceněna především pro vysoký obsah vitamínu P (rutinu), který dokáže totiž udržovat pružné cévy, brání tvorbě krevních sraženin a stimuluje účinek vitaminu C. Jako všechny ostatní obiloviny je cenným zdrojem, pro nás tak důležité, vlákniny.

Potraviny připravované metodou pufování se hojně využívá při zdravé výživě a dietách.

SLOŽENÍ: pohankové pukance bio


      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0 Kč
      Celkem 0 Kč

      K pokladně