Počet produktů: 20
Jemně umletá kukuřičná krupice...
Vhodná je také na přípravu knedlíčků, nočků nebo na zahušťování.
Vhodná alternativa pšeničné mouky.
Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů
Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, smažení nebo vaření..
Ovesná mouka se přidává do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější a v kuchyni je vhodná pro snížení obsahu lepku. Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.
VÝPRODEJ 1KS Datum minimální trvanlivosti 9.12.2025
Krupice pohanková 500g Natural Jihlava *VÝPRODEJ 1KS exp.5.9.2025
VÝPRODEJ 1KS exp.5.9.2025
Zdravá variace klasické pšeničné krupice.
Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti
Bezlepková jáhlová mouka od je výborným pomocníkem v kuchyni při vaření i pečení.
Bezlepková mouka
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití.
Jemně mletá celozrnná žitná mouka, vhodná k pečení chleba
Bezlepková ovesná mouka od značky Zdraví z přírody je skvělý pomocník při vaření i pečení.
Rýžová krupička s využitím na přípravu dětské rýžové kaše, na pečení pečiva a sušenek, k vysypání pečících forem, na výrobu těstovin, nebo třeba k zahušťování.
Hladká bezlepková pohanková mouka od značky Zdraví z přírody je skvělý pomocník při pečení.