Mouka žitná celozrnná jemně mletá BIO 1kg PROBIO
Počet produktů: 28
Celozrnná mouka má jiné vlastnosti než klasické pohankové mouky - dříve kvasí, proto se skvěle hodí na pečení chleba či rohlíků. Můžete ji ale stejně dobře použít i na sladké pečivo, např. muffiny, koláče anebo ji můžete přidat do těsta na placky a palačinky. Díky její specifické, až oříškové chuti, se rovněž velmi dobře hodí jako příměs do bílé mouky pro zvýraznění chuti.
Jemně umletá kukuřičná krupice...
Vhodná je také na přípravu knedlíčků, nočků nebo na zahušťování.
Skvělá alternativa klasické mouky.
Její konzumace pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a kyseliny močové v krvi.
Ovesná mouka se přidává do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější a v kuchyni je vhodná pro snížení obsahu lepku. Ovesnou mouku můžete použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.
Tapiokový škrob je výborná náhrada za klasickou pšeničnou mouku
Krupice bez lepku
Pohanka je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Pohankové výrobky od Šmajstrlů neobsahují lepek, takže se hodí jak pro bezlepkovou dietu, tak pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu.
Bezlepkový PERNÍK v prášku je moučná směs na přípravu tvarovaných perníčků.
Krupice špaldová je nutričně hodnotnější alternativou ke klasické krupici pšeničné.
Špaldová hladká mouka se skvěle hodí k přípravě chleba, koláčů, vánoček a vánočního pečiva, ale můžeme ji použít také k zahušťování polévek a omáček.
Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Krupice bez lepku
Kukuřičná krupice hruběji pomletá...
Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami.
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití.