Polévky, Polotovary, Doplňky na vaření
Počet produktů: 41
Hraška směs na zahušťování a obalování JEMNÁ 250g CERIA
Jedlá soda 250g Zdraví z přírody
Tapiokové perly 250g NATURAL
MUG CAKE Hrníčkový dortík citronový 60g NOMINAL
Irský mech 50g sušený GREŠÍK
Kuličky do polévky 50g VEPY
Shirataki Bitters Špagety 320g (bez nálevu 200g)
Expres menu Hovězí guláš 600g (2porce)
Expres menu Polévka zelná s klobásou 600g (2porce)
Expres menu Marinované vepřové koleno 500g
HOUBY SHIITAKE 50g Zdraví z přírody
HOUBY Jidášovoo ucho 50g Salvia Paradise *VÝPRODEJ 1KS exp.31.1.2025
VÝPRODEJ 1KS Datum minimální trvanlivosti 31.1.2025
Sójový granulát 90g Racionella
Sójové kostky 90g Racionella
Sójový plátky 90g Racionella
Pravá 60% hořká čokoláda, určená nejen pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty.
Bramborové vločky 250g Farm Lander
Agar je želatina, zahušťovadlo, čistě rostlinného původu a je tedy vhodná i pro vegany a vegetariány.
Kukuřičný škrob využijete k zahuštění omáček, nebo polévek. Škrob můžete použít také při pečení v kombinaci s klasickou, nebo bezlepkovou moukou. Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí.
Expres menu Chilli sin carne s tempehem 600g (2porce)
Expres menu Koprovka s vejci 600g (2porce)
Expres menu Baby karotka s krůtím masem 300g (1porce)
Expres menu Butter chicken 600g (2porce)
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou. (2porce)
Expres menu Zelené fazolky s hovězím masem 300g (1porce)
Expres menu Ratatouille 300g (1porce)
Tapiokový škrob je výborná náhrada za klasickou pšeničnou mouku
Polévka Bio Pohanková 136g ProBio
Houby Jidášovo ucho 50g Zdraví z přírody
Pikantní směs šťavnatého kuřecího masa s bílými fazolemi, rajčaty a kukuřicí. (1porce)
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce s čerstvými žampiony restovanými na másle. (1porce)
Bio bezlepkový kukuřičný škrob od Amylonu je neocenitelným pomocníkem v kuchyni, který má opravdu všestranné využití.
Směs na přípravu vynikajícího makovníku doladěná ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.
Přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Rýžový škrob bez lepku je oblíbený díky své neutrální chuti i vůni.