Přírodní třtinový cukr DEMERARA se na Mauritiu vyrábí ze třtinové šťávy bez pomoci chemických látek a je vyhlášený po celém světě. Třtina zde roste na úrodné vulkanické půdě čistého prostředí tropického ostrova. Hnědá barva je důsledkem ponechání části melasy v krystalcích cukru a cukr není dodatečně dobarvován. Má příjemnou typickou chuť a vůni, která připomíná lehce karamel či med.

HMOTNOST: 500 g
ZEMĚ PŮVODU: Kolumbia
POUŽITÍ: Je výborná do domácích limonád a zákusků, ke zdobení pečiva posypáním a do koktejlů. Lze použít místo bílého cukru vždy, kdy netrváme na čistě bílé barvě konečného pokrmu. 
VÝŽIVOVÉ INFORMACE: Díky zbytkové třtinové melase obsahuje přírodní cukr důležité minerální látky. 

Cukr obsahuje stopová množství dalších minerálů: zinku, chromu atd.

 

9 dalších produktů ve stejné kategorii: