Všechny recepty jsou jen z přirozeně bezlepkových mouk a vloček. Není nutný, ani škrob, ani psylium. Jsou použity zdravější bezlepková sladidla a recepty fungují i se surovinami bez laktózy. Bezlepkové mouky a výrobky z nich mají zajímavé chutě, vlastnosti i živiny. Recepty fungují i pokud použijeme žitný nebo jiný kvásek, pokud nám nevadí lepek. Spousty bezlepkářů z celého světa posílají za tuto kuchařku děkovné maily.
 
KNIHA OBSAHUJE:
  • Podrobný úvod o bezlepkovém kvásku
  • Postupy přípravy kváskového pečiva pařením a pečením
  • Informace o pomůckách a surovinách na bezlepkové pečivo
  • Přes 70 receptů na pečení, vaření a smažení s tipy na různé obměny.
  • Všechny recepty na profi fotografiích s přehledným textem
TĚŠTE SE:

Na známé pokrmy připravené zdravěji, za použití bezlepkových kvásků. Různé druhy polévek, omáček, knedlíků slaných i sladkých, chutných pomazánek a jejich servírování. Několik zajímavých receptů z luštěninových mouk. Neznámý a nečekaný pokrm z kvásku je kvásková majonéza a škvarková pomazánka bez škvarků.

Ze slaného pečiva – chleba pohankovorýžový, chleba z chleba, jogurtový a podmáslový chleba v zimní a letní variantě, makový chleba, bramborový, cibulový, focaccia, chleba s obilovinami, řepánky, trvanlivé slané mlsání z celeru.

Rýžovým sirupem slazené (ale klidně i jiným sladidlem) chlebíčky z banánů, pohanky, hrachu, máku a kokosu, perníky a perníčky, štoly, koláče jablečné a tvarohové, čirokový koláč, rachle připravené müsli tyčinky, ovesné sušenky a hrudky, vynikající máslové trvanlivé sušenky z mrkve.

 
130 stran, spirálová vazba, celobarevná, křídový papír, kulaté rohy

9 dalších produktů ve stejné kategorii: