Bulgur rýžový 400g NATURAL JIHLAVA
Zakoupením tohoto produktu získáte až 36 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 36 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 0 Kč.
Zakoupením tohoto produktu získáte až 36 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 36 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 0 Kč.
Oproti bílé rýži má více vitaminů, minerálů a nižší glykemický index.
Využití:
Příprava bulguru je velmi snadná a podobná jako u kuskusu. Většinou spotřebuje až trojnásobek vody a můžete ho buď vařit 15 minut v kuse nebo stačí jen 5 minut a nechat ho dojít pod pokličkou. Je možné ho i nabobtnat zalitím studené vody. Nabobtání trvá přibližně hodinu.
Bulgur je tradičním pokrmem na Blízkém východě. Používá se hlavně na výrobu pilafů, kibbehy nebo salátů. U nás je méně známý, i když se nejedná o exotickou surovinu. Využíváme ho především jako přílohu nebo ho dáváme do nádivek, karbanátků a sekané.