Sůl Japanese NIGARI na přípravu tofu - Natural 150g
Zakoupením tohoto produktu získáte až 42 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 42 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 0 Kč.
Zakoupením tohoto produktu získáte až 42 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 42 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 0 Kč.
Nigari je speciální druh krystalické mořské soli, která se používá hlavně k výrobě sójových sýrů tofu. Získává se odpařováním a čištěním mořské vody. Tradiční japonský prostředek, který se používá při výrobě Tofu - dokáže vysrážet bílkoviny ze sójového mléka.
chlorid hořečnatý z kamenné soli
Energetická hodnota | 0kJ/0kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 0g |
z toho cukry | 0g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 0g |
Sůl |