Kategorie

Pistácie loupané natural 100g

Pistácie loupané natural 100g                    

931914

Dostupnost ve dnech: SKLADEM

59 Kč

Koupit

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 59 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 59 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 1 Kč.


Pistácie jsou velmi oblíbeným pamlskem. Jinak se používají na přípravu sladkého i slaného pečiva, ale přidávají se i do paštik či jako nádivka do masa. 

Loupané pistácie můžete rozdrtit a použít jako posyp na různé pečivo či maso, případně na přípravu raw moučníků (jako základ korpusu). V raw kuchyni však mají široké uplatnění. Jako jeden příklad za všechny je například mražená pistáciová pochoutka, stačí namixovat šálek pistácií s šálkem kokosového mléka a lžící agáve sirupu. Necháme zmrazit a podáváme. Lze je i opražit na pánvi, případně dochutit špetkou koření a soli a mít skvělou pochoutku k vínu či pivu. Je zajímavé, že i z pistácií si můžete připravit domácí mléko. Bude mít stejně lákavou barvu, jako ona zmiňovaná zmrzlina. Postup není složitý. 10 dkg loupaných nesolených pistácií namočte na osm hodin do tři čtvrtě litru vody. Poté v případě potřeby dolijte vodu, protože pistácie mohou hodně nasát, umixujte dohladka a přeceďte. - TIPY

  • Snídaňové kaše: Přidejte pár mandlí do kaše v kombinaci s ovocem.
  • Smoothies: Rozmixujte s banánem, přidejte kakaový prášek, med a máte krémové čokoládové smoothie, které ocení nejen vaše děti.
  • Mandlové mléko: Konzumace mandlového mléka je podle ayurvédy vhodná po sexu k celkové regeneraci. Příprava: Rozmixujte dva hrnky teplé vody a hrnek mandlí výkonným mixérem. Vzniklý nápoj přeceďte. Mléko dochuťte kardamonem, šafránem, máslem GHÍ a lžičkou medu. Zbylou drť můžete využít na přípravu palačinek, lívanců nebo jí použít na přípravu rozjasňující pleťové masky.
  • Mandlové máslo: Rozmixujte mandle ve výkonném mixéru na jemno. Můžete přidat přírodní sladidla a špetku soli na dochucení.
  • Pečení: Využijte namleté mandle jako součást těsta na pečení v nejrůznějších receptech.
  • Dochucování jídel: Dochází vám inspirace jak dochutit pokrmy? Sáhněte po mandlích. Hodí se do sladkých i slaných jídel.
  • Amlou: Rozmixujte mandle s arganovým olejem, medem a špetkou soli a získáte lahodnou marockou pomazánku!
  • Země původu: Írán
      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0 Kč
      Celkem 0 Kč

      K pokladně