Kategorie

SHOYU sójová omáčka BIO 475ml NATURAL JIHLAVA

SHOYU sójová omáčka BIO 475ml NATURAL JIHLAVA 

9686

Country Life s.r.o.

Dostupnost ve dnech: SKLADEM

114 Kč

Koupit

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 115 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 115 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 1 Kč.


Sójová omáčka Shoyu je tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady.

V překladu z japonštiny shoyu znamená sójová omáčka. Tato sójová omáčka se vyrábí ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla (Aspergillus oryzae). Vyrábí se ze směsi rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice a vody, která prochází dlouhým procesem přírodního kvašení. Tento proces si zachovává svůj přirozený průběh (podle ročních období). Shoyu zraje dlouhé měsíce díky působení fermentačních kultur. Prostřednictvím těchto přirozených procesů si shoyu zachovává důležité látky, které mají pozitivní vliv na lidský organizmus. Sójová omáčka příznivě působí na náš zažívací systém, působí antibakteriálně – brání přirozeným způsobem přemnožení bakterií v jídle.

Složení: Voda, SÓJOVÉ BOBY (26,1 %), PŠENICE (15,8 %), mořská sůl ( 14,1 %), alkohol (0,8 %), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Návod k přípravě: Díky všestrannosti této sójové omáčky záleží jen na vás, do kterých pokrmů omáčku přidáte. Dle chuti používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, na těstoviny nebo k dochucení zeleniny.

 

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0 Kč
      Celkem 0 Kč

      K pokladně